BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, March 14, 2010

Citarasa Yang Pelik

Sabtu, 13 March,2010

Assalamualaikum..
Sape yg bercitarasa pelik tu??..aku la sebenarnya..ahahha..pagi tu..kami x jadi lagi g tgok sunrise..wat a sad story..kesnya kami tetido..(me n kim)..shana beria2 berusaha mengejutkan kami dari tido..aku pn bersalah jugak sbnrnya..pasal aku bgun solat subut at tat time but i'm not looking at my phone..aku tgok kim tido..dgn sisa2 sakit masih lagi melekat..aku pn sambung tido..dengan harapan 5.3o nnti kmi akn terjaga..ahhahah..rupa-rupanya ari dh siang..wuhaaaaaa..kesian shana..pas jer dia balik dr KK trus dia menuju ke bilik aku..ape lagi..merungut la dia..hehhehe..kesian dia..aktiviti kt bilik aku..hurm ape la lagi..shana n kim timbang berat n ukur pinggang..lallala..bergelak2 c shana..

pastu kami bwt lagi perangai gile..ahahha..kalu semalam serang 1b..pagi hari ni kami serang mcd plak..dgn berbekalkan kupon free yg shana dpt..kmi g breakfast kt mcd..order pnya order..hehehhe..kenyang..ari ni sarapan ala2 omputih g2..mklum la free..bluwekkkk..sakit perut still lagi ada..tapi nak jugak mkn..pas mkn kami g KF..nak cari tea herba yg blh mmbuatkan aku mmbuang..supaya perut aku x keras lagi..supaya perut aku x sakit lagi..huhuhuhu..malangnya xde plak tea tu kt c2..kim suruh shana singgah kt 1b..cr tea tu kt c2..

sampai je kt 1b..straight kmi masuk watson..aku nmpk jer tea tu..terus aku nk smbar..c kim ni mmg penyabar la orgnya..boleh dia ckp jom p servay harga kt guardian plak..mane tau lebih murah ke??hurm..aku ikut jer..pasal aku ni kalu sakit x brape boleh pikir..huhuhuhu.. pastu kim ckp harga kt watson murah 10sen dr d Guardian..kmi patah balik ke watson..kat watson ada plak cerita haru..aku g byr tea tu..rm57.60..aku mmg nk wat kuar duit n byr dah..c kim tetibe ckp knape lagi mahal??..aku bingung..aku ckp..tag yg kite nmpk tu promosi ker??kim terus x puas ati..dia ckp kt tag tu rm 56.80..bkn rm57.60..aku bingung lagi..wei..jgn marah aku asyik duk bingung jer..aku dh ckp kalu aku sakit aku x brape lah pikir..terpaksa la org kt kaunter tu pgl pengurus dia..kim ni berani kan??hehhehe..dia bwk manager tu g tgk tag harga tdi..ape lagi..dengan mka bengang..manager tu n ank buah dia terpaksa mengku tu silap diaorg..aku pling ska bile kim ckp..kmi ditipu..or kmi kna tipu..aku pn x ingt dah pe pktaannya..tapi pape pn thanks to her..save jugak rm1 lebih..

dalam perjalanan nk g antar kim balik..aku nmpk pisang..aku terus jerit 'shane..pisang'nasib shana ckp singgah la kejap lagi..hehhehe..ape pnya citarasa la aku ni..sakit2 pn nk jugak mkn bnda2 pelik..hehhe..kt kdai pisang aku nmpk plak papaya..aku tnya auntie tu..ni labu ker??..adoi lucunya aku rase..aku nk tnya bnda lain sbnrnya..labu plak kuar..auntie tu pn pelik..ah biarkan..jnji aku dpt tea n pisang..hehhehe..aku ada habit bru..tgk the annoying orange..lawak gile tahap gaban aku rase..mcm nk tampar jer oren tu aku rase..ahahahha..xpn perah2 wat jus..geram aku..dh name pn annying orange..hehhehe..