BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, March 9, 2010

Aku Pun Tak Paham...

Assalamualaikum..
Berapa kali aku nak bgtau yang aku ni bukan manusia yang perfect..aku banyak kelemahan..kekadang nampak mcm kebodohan..oppss..bukan nak emo lelebih..tetapi kekadang aku rase memang macam ni..bukan kadang2 la tetapi selalu..aku rase aku ni dah jadi diri aku yang sebenar..tapi nape plak ada hamba Allah yang slalu ckp aku ni bwt2 baik??..ntah aku pn x phm..aku cube jugak nak phm..tp ntah la..makin nak paham makin rumit aku rase..lagi skali emo..ahahaha..

sebenarnya banyak kali aku cube baiki kelemahan aku..lalalala..tak termasuk lambat bersiap(sory to shane..slalu bwt dia lambat g kelas)hehehe..maksud aku hal lain la..tapi mcm same jer..ni ke yang dikatakan tak cube nak berubah..ish3..aku cube tapi tak dpat..aku x kisah la kalu org nak label aku ape..yang penting pada aku..aku dah berusaha untuk jadi yang terbaik..wlaupn x pnh rasenya aku jadi yang terbaik..tapi aku bersyukur..ahahhha..

hurm..hari ni penat betul..tp mcm ada jugak yang best..kelas smpai kul 7 td..tp yng bestnya part tengah hari..boleh2nya wat mka selumber g tdo kt bilik shana..huhuhu..dtmbah plak dgn adanya c kim..c iza pn skali..hehhehe..tu la rasenya aku p tdo tgh hari kt bilik shana...lalalalla..huhuhuhu..sory ya shane..balik jer bilik ni..keje dah menunggu..first..kna lipat kain..second kna kemas bilik..third..doing my assignment..fourth..bla3..bluwekkk..hurm..smlm ada plak lg org yg x dknli antar email kt gmail aku..ckp boleh tak kalu dia baca blog aku?/..ehehehhe..aku reply..xpnh pn org mintak izin nk baca blog org lain..ekekekkee..teruskan la..tu pn kalu kmu x boring dgn hidup aku yang boring ni..wink3..ok2..cukup..nk wat assignment..lalallaa...

2 comments:

yVeTtE KiMbErLeY said...

comel~~
ahahahaha~~ sy pun ada insert psal tdur tghari tuu dlm my blog.... hahahaha...

Aisyah Owais said...

same la kite..berkongsi scemata..hahahha