BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, July 29, 2009

Rindu Dan Merindu...

Rindu...
Mengapa perlu terbit dari hatiku...
Menerobos setiap urat jantungku..
Menyesakkan segala helahan nafasku..
Ya Tuhan, adakah dia juga begitu?
Assalamualaikum...
Rasenya dah lame aku x menulis kt cini...this is because i'm no feeling well..bermula dengan aku muntah ari jumaat..berlanjutan sampai ari sabtu..dizzy sampai ari ahad...aahhaha..sebenarnya aku rindu sangat nk menulis kt cini...coz ni je medium aku nk lepaskan perasaan..huhuhuhu...oh ya..hari ahad tu hampir tercabut jantungku..coz aku dapat tau my favourite students aku bertumbuk...huhuhuhu..sbb ape pn aku x tau..antara c Garry n c Canny..pastu hari isnin aku cube nk dapatkan maklumat yang secukupnya..tapi tau je la c Canny ni ckp pn xbrape nk serius..huuhhuhu..ari selasa lak aku kna observe...by my guru pembimbing jer..xde la yang teruk sangat..students pn happy..cume markah aku jer la yang teruk sikit...biar la..so far aku nye students dapat ape yang ape mereka perlu dapat...aku sbnrnya nak diorang enjoy learning English...adoi baiknya...memuji diri sendiri nampak...hidup aku berterusan lagi dengan latihan koir yang tiada sudahnya..aku risau tol dgn baju nk g pertandingan koir nanti...aku nye kot x smpai lagi..aku yang salah ke ateh yang salah alamat...risau btl aku...cangkas kerisauan..makan dulu...lapo la..ahahhahaha....

1 comments:

yVeTtE KiMbErLeY said...

mak aiiii~~ gmbo aku~~ hang curik dr mana~~~??? huahuahuahua...

hahahahha